top of page

Als eerst wil ik je een compliment geven. Wat knap dat je op mijn website aan het lezen bent. De eerste stap zetten om te erkennen dat het niet zo lekker met je gaat, is al zo’n grote stap. Je bent goed bezig.

 

Het leven valt niet altijd mee. En dat begrijp ik. Het lijkt vaak alsof je de enige bent, met wie het niet zo lekker gaat. Nou, ik kan je vertellen: dat is niet waar.

 

Hoe jij je voelt, kan met van alles te maken hebben. Vaak weet je zelf niet precies hoe dat komt. Maar misschien heb jij wel wat meegemaakt, waardoor je het wel goed weet.

praktijk in kracht 2022 web (13)_edited.jpg

INFORMATIE VOOR MEIDEN TUSSEN DE 12 EN 18 JAAR

WANNEER KAN IK JE HELPEN?

Er komt nogal wat op je af in je leven. Je wereld wordt groter en je gaat verder op ontdekking. Je bent de hele dag bereikbaar. Je moet presteren op school. Er wordt van je verwacht dat je allerlei keuzes maakt. Je legt de lat nogal hoog voor jezelf. Je moet vrienden maken en die vriendschappen onderhouden en ook je ouders verwachten vaak nog van alles van je.

 

Je voelt je onzeker, alleen en onbegrepen. Je twijfelt aan alles en keuzes maken vind je al helemaal ontzettend lastig.

 

Je merkt dat je vast dreigt te lopen en dit heeft impact op je dagelijks leven. Je schoolprestaties gaan achteruit. Het lukt niet goed om aansluiting te vinden bij je vrienden, vriendinnen of klasgenoten. Misschien lukt het je niet om een goede dagplanning te maken of heeft het zijn weerslag op je gezondheid. Het is heel begrijpelijk dat je hierbij best een steuntje in de rug kunt gebruiken.

HOE HELP IK JOU?

Ik help je om verantwoorde keuzes te maken en daarbij toch dicht bij jezelf te blijven. Ik help je om je eigen weg te vinden, steviger in je schoenen te staan, zelf verantwoordelijkheid te nemen en de consequenties van je keuzes te aanvaarden.

 

Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn met jezelf en jouw leven.

praktijk in kracht 2022 web (15).jpg

DE ERVARING VAN

BRITT, 15 JAAR

Ik vond het traject bij Sandra superfijn. Het heeft me echt heel erg geholpen. Ik had niet verwacht dat ik zoveel kon bereiken. Ik voelde me op mijn gemak bij Sandra, ik kon goed met haar praten. Door alle tips en hulpjes ben ik me veel beter gaan voelen en kan ik nu weer zelf verder. De sessies vlogen voorbij.

bottom of page