top of page
Inkracht-97.png

en ik ben jouw coach tijdens de moeilijke fase van puber tot volwassene. Ik begeleid je tijdens het maken van keuzes en zorg dat je sterk in het leven staat.

 

Ik woon samen met mijn man en onze twee dochters. Ik heb een missie: ik wil meiden zoals jij laten ontdekken wat hun eigen beste leven is en ze handvatten geven om dat te verwezenlijken. Ik wil ze laten ontdekken wat de kracht is om eigen keuzes te maken en om je eigen leven te leven.

Vroeger vond ik het niet altijd even gemakkelijk om te gaan staan voor wat ik wilde. Ik vond het moeilijk om eigen keuzes te maken. Het kwam vaak voor dat ik me mee liet slepen door de mening van anderen. Wat anderen van mijn vonden, trok ik me erg aan. Het maakte me onzeker dat ik niet altijd deed wat ik zelf wilde. Ik vond het leven niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig weet ik inmiddels ook hoe het anders kan en vanuit mijn ervaring en expertise weet ik hoe ik anderen verder kan helpen.

HOI, IK BEN SANDRA

praktijk in kracht 2022 web (23).jpg

Sinds 2007 ben ik pedagoog en in datzelfde jaar ben ik begonnen met werken in de jeugdzorg. Ik merkte gaandeweg dat mijn interesse en expertise voornamelijk bij het werken met jongeren en specifiek bij meiden en (jonge) vrouwen ligt. Verschillende scholingen en trainingen op het gebied van coaching en systemisch werken kwamen op mijn pad en hier heb ik steeds meer van mezelf en mijn eigen kwaliteiten ontdekt.

 

Sinds januari 2020 bestaat Inkracht. Mijn praktijk voor meidencoaching en pubercoaching,  waarin ik al heel veel meiden heb mogen bijstaan bij het vinden van hun eigen pad. Een pad waar zij zich krachtig voelen en eigen keuzes maken.

praktijk in kracht 2022 web (7).jpg
bottom of page