top of page

En dan ben je nu dus volwassen… Is dit wie je wilt zijn? Leef je het leven wat je bedacht had of toch niet helemaal?

 

Het is helemaal niet erg om te erkennen dat het leven niet loopt, zoals jij het wilt. Het leven valt niet altijd mee. Het lijkt vaak alsof je de enige bent, met wie het niet zo lekker gaat. Nou, ik kan je vertellen: dat is niet waar.

 

Hoe jij je voelt, kan met van alles te maken hebben. Vaak weet je zelf niet precies hoe dat komt. Maar misschien heb jij wel wat meegemaakt, waardoor je het wel goed weet.

praktijk in kracht 2022 web (3).jpg

INFORMATIE VOOR JONGE VROUWEN VANAF 18 JAAR

WANNEER KAN IK JE HELPEN?

Er komt ook nogal wat op je af in je leven. Je bent de hele dag bereikbaar. Je moet presteren op school of op je werk. Er wordt van je verwacht dat je allerlei keuzes maakt. Je legt de lat hoog voor jezelf. Je moet vrienden maken en die vriendschappen onderhouden en ook je ouders verwachten vaak nog van alles van je. Of je ouders laten je juist helemaal los en je ontvangt niet meer die steun waar jij nog wel behoefte aan hebt. Je voelt je onzeker, alleen en onbegrepen. Je twijfelt aan alles en keuzes maken vind je al helemaal ontzettend lastig.

 

Je merkt dat je vast dreigt te lopen en dit heeft impact op je dagelijks leven. Je functioneert minder op je werk. Schoolprestaties gaan achteruit. Het lukt niet goed om aansluiting te vinden bij je vrienden, vriendinnen of klasgenoten of het lukt je niet om een liefdesrelatie aan te gaan terwijl je dit wel graag wilt. Het is heel begrijpelijk dat je hierbij best een steuntje in de rug kunt gebruiken.

 

Misschien spelen er bij jou ook wel issues als planning, gezondheid, groepsvorming en spreken in het openbaar. Je moet nu zelf keuzes maken. Je eigen weg vinden, zelf verantwoordelijkheid nemen en de consequenties van je keuzes aanvaarden. Daarbij kan je last hebben van (faal)angst, toets- en examenstress of gebrek aan zelfvertrouwen.

praktijk in kracht 2022 web (10).jpg

HOE HELP IK JOU?

Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik? Hoe sta ik steviger in mijn schoenen? Hoe kan ik dichter bij mezelf blijven? Hoe presenteer ik mezelf naar de buitenwereld?

 

Allemaal vragen die voor veel keuzestress kunnen zorgen. Ik help je om verantwoorde keuzes te maken en daarbij toch dicht bij jezelf te blijven. Ik help je om je eigen weg te vinden, steviger in je schoenen te staan, zelf verantwoordelijkheid te nemen en de consequenties van je keuzes te aanvaarden.

 

Ik help je om verantwoorde keuzes te maken en daarbij toch dicht bij jezelf te blijven. Om je eigen weg te vinden, steviger in je schoenen te staan, zelf verantwoordelijkheid te nemen en de consequenties van je keuzes te aanvaarden.

 

Ik beloof je een veilige omgeving waar je bang mag zijn en we samen gaan ontdekken hoe jij gelukkig kan zijn met jezelf en jouw leven!

REVIEW

O. 20 JAAR

Toen ik bij Sandra startte was ik sociaal niet ontwikkeld, vertoonde uitstel gedrag. Was “bang” voor sociaal contact zoals de kapper of bezoek. Ik vond het lastig om dingen uit te zetten in mijn hoofd bv voor het slapen gaan. “Verstoppen” aan het einde van de dag. Innerlijke dwang / drang om een partner te hebben. Ik kon lastig zijn wie ik graag zou willen zijn. Het belemmerde in wat ik wou doen in het dagelijks leven en op de langere termijn.

Ik heb geleerd om helderder te kunnen nadenken. Ook heb beter inzicht in mezelf gekregen, waardoor ik beter dingen kan bedenken dat ik kan doen om mezelf te helpen. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen kwaliteiten, waardoor mijn zelfvertrouwen omhoog is gegaan. Ik ben niet meer bang voor sociale contacten en verwelkom bezoek en kan naar verschillende kappers gaan. Slapen gaat makkelijker, ik kan beter dingen bedenken om mijn hoofd leeg te maken. Soms trek ik me aan het einde van de dag terug, maar dat zit in mijn persoonlijkheid. Wel kan ik langer sociaal zijn en vind ik het niet erg om beneden met mijn ouders tv te kijken. Ik ben al 9 maanden gelukkig singel ☺

Sandra gebruikt een vriendelijke, toegankelijke en geduldige methode waarbij je vaak (met support) je struggles kan aanpakken. Ook wordt er super veel onthouden tussen de sessies, waardoor je niet elke keer de helft hoeft te onthouden.

praktijk in kracht 2022 web (5).jpg
bottom of page