Met Inkracht ben ik op een missie...

…ik wil meiden laten ontdekken wat hun eigen beste leven is en ze handvatten geven om dat te verwezenlijken. Ik geloof niet in ‘de beste versie van jezelf’, want je bent al goed zoals je bent. Je hoeft niet een beter persoon te zijn, de kunst is om een gevoel van tevredenheid en geluk te vinden met wie je nu bent. Je vrij voelen om je dromen na te kunnen jagen. 

Over mij

Mijn naam is Sandra Groot. Ik ben kindercoach, getrouwd en moeder van twee dochters. 

Ik ben er speciaal voor meiden in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar. Tijdens mijn loopbaan heb ik ontdekt dat mijn hart ligt bij het coachen van meiden. 

Als coach bied ik een luisterend oor en denk ik actief mee: Waar loop je op vast en wat heb je nodig om weer in je kracht te komen?

Ik zorg voor zelfinzicht en ik inspireer en motiveer om stappen te zetten in de juiste richting!

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de jeugdzorg. Nadat ik hier 10 jaar in diverse functies werkzaam ben geweest, merkte ik toch gaandeweg dat ik mijn hart steeds minder in mijn werk kwijt kon. Dit ligt absoluut niet aan mijn roeping, namelijk het werken met kinderen & jongeren en specifiek met meiden. Ik zag dat zaken anders aangepakt konden worden, maar vaak ontbrak het aan tijd en ruimte om daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Daarom ben ik uiteindelijk helemaal gestopt, met het idee: Ik ga het anders doen!

 

Na wat uitstapjes in verschillende vakgebieden ben ik de kindercoach opleiding gaan volgen. Vervolgens de systemische jaaropleiding aan de Academie voor Psychodynamica. Meteen had ik het gevoel dat dit een goede keuze was en tijdens de opleiding werd mijn wens om een eigen coachpraktijk te starten steeds sterker. Al snel na het behalen van de diploma’s volgde de officiële inschrijving bij de KvK. De oprichting van Inkracht was hiermee een feit! 

 

Tijdens de coachsessies zet ik mijn 'schatkist' open. Deze is gevuld met kennis, vaardigheden en technieken om meiden en ouders te begeleiden bij het bereiken van hun doelen, wensen of het doormaken van een bepaalde ontwikkeling. 

Ieder mens is uniek en heeft kwaliteiten maar ook minder sterke kanten. De begeleiding stem ik daarom altijd op het individu af.

Adiona transparant.png
SKJ_logo-e1525093474269.png