top of page

"Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Wij hebben het traject met een goed gevoel en vertrouwen afgesloten. Er is nu vooral meer rust en meer structuur. Nu wij gaan het thuis zelf meer fine tunen.

 

Sandra is een fijn persoon. Straalt een mooie manier van rust uit. Niet be- of veroordelend. We zijn blij dat we het traject bij Sandra hebben mogen beleven."

FRASER - OUDER

ERVARINGEN

"Jouw rust en relaxte werkwijze vond ik heel prettig. Onze dochter is elke week met plezier naar je toe gegaan. Onze dochter is rustiger van binnen, en maakt duidelijk waar haar behoefte en grenzen liggen. De angst is milder / zachter. Het resultaat van het traject is boven verwachting afgesloten. De zachte werkwijze en het luisterend oor vond ik erg prettig.

MOEDER VAN 15 JARIGE DOCHTER

"Onze dochter is weer herboren. Laat meer los. Komt voor zichzelf op en durft veel meer."

VADER VAN 16 JARIGE DOCHTER

"Ik vond het traject bij Sandra superfijn. Het heeft me echt heel erg geholpen. Ik had niet verwacht dat ik zoveel kon bereiken. Ik voelde me op mijn gemak bij Sandra, ik kon goed met haar praten. Door alle tips en hulpjes ben ik me veel beter gaan voelen en kan ik nu weer zelf verder. De sessies vlogen voorbij."

BRITT - 15 JAAR

"Ik vond het fijn om bij Sandra te komen. Ik ben heel tevreden en heb veel geleerd."

AMY - 12 JAAR

"Ik ben zeer tevreden over Sandra. Sandra heeft een goede sleutel om toegang tot onze dochter te krijgen en om haar te zien. Ik vind Sandra goed toegerust tot deze taak. Het is een fijn persoon."

JOHAN GOOSSENS

"Ik ben blij dat ik bij Sandra terecht ben gekomen. Ik ben nooit met tegenzin heen gegaan. Sandra heeft me enorm veel geleerd. Ze is een hele fijne coach, ik ben erg tevreden. Het traject was precies goed, het heeft niet lang geduurd, maar ook zeker niet te kort."

ANONIEM - 18 JAAR

"Toen ik bij Sandra startte was ik sociaal niet ontwikkeld, vertoonde uitstel gedrag. Was “bang” voor sociaal contact zoals de kapper of bezoek. Ik vond het lastig om dingen uit te zetten in mijn hoofd bv voor het slapen gaan. “Verstoppen” aan het einde van de dag. Innerlijke dwang / drang om een partner te hebben.

Ik kon lastig zijn wie ik graag zou willen zijn. Het belemmerde in wat ik wou doen in het dagelijks leven en op de langere termijn.

Ik heb geleerd om helderder te kunnen nadenken. Ook heb beter inzicht in mezelf gekregen, waardoor ik beter dingen kan bedenken dat ik kan doen om mezelf te helpen. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen kwaliteiten, waardoor mijn zelfvertrouwen omhoog is gegaan. Ik ben niet meer bang voor sociale contacten en verwelkom bezoek en kan naar verschillende kappers gaan. Slapen gaat makkelijker, ik kan beter dingen bedenken om mijn hoofd leeg te maken. Soms trek ik me aan het einde van de dag terug, maar dat zit in mijn persoonlijkheid. Wel kan ik langer sociaal zijn en vind ik het niet erg om beneden met mijn ouders tv te kijken. Ik ben al 9 maanden gelukkig single.

Sandra gebruikt een vriendelijke, toegankelijke en geduldige methode waarbij je vaak (met support) je struggles kan aanpakken. Ook wordt er super veel onthouden tussen de sessies, waardoor je niet elke keer de helft hoeft te onthouden.

O. - 20 JAAR

"Ik ben echt veranderd en daar ben ik echt heel blij mee. Ik had gehoopt dat mijn hoofd rustiger zou worden en dat is gelukt. We deden allerlei oefeningen, waardoor ik niet hele lange verhalen hoefde te vertellen. De tijd ging hierdoor ook altijd snel voorbij. Ik voelde me fijn bij Sandra."

PHEADRA - 12 JAAR

bottom of page